Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tarragona i Cerdanyola se solidaritzen amb els encausats per la crema de fotografies del rei

19.10.07 Més de dues-centes persones es van concentrat ahir al vespre a la plaça de la Font de Tarragona en solidaritat amb els 19 independentistes encausats -fins el moment- per l'Audiencia Nacional Española, acusats per la crema de fotografies del rei espanyol. De la mateixa manera que va succeïr en les concentracions antimonàrquiques de Reus i Valls  i a la resta de nació, s'ha prosseguit amb la crema d'una fotografia del rei, segons in forma Pobleviu.cat.  A Cerdanyola, unes cinquanta persones s' han concentrat davant de l'ajuntament.

19/10/2007 01:13 Política

A Tarragona: Amb crits d'"independència", "jo també cremo la corona espanyola", i "si el rei vol corona, corona li darem, que vingui a Tarragona i el coll li tallarem", s'ha iniciat una marxa de la plaça de la Font fins la porta de l'Ajuntament, en Santi que s'ha identificat al mateix moment ha procedit a cremar una ilustració del rei. Finalment la trobada ha acabat amb l'Himne dels Segadors.

En Santi ha explicat als mitjans de comunicació els motius de la crema: "la solidaritat amb els companys represaliats que hi ha hagut arreu dels Països Catalans", i perquè els col·lectius de l'esquerra independentista de Tarragona estan "en contra de la corona espanyola". 

Cerdanyola.- Unes Cinquanta persones, majoritàriament joves, convocades per  Maulets i el SEPC s'han concentrat davant de l'ajuntament de Cerdanyola i han desplegat dues pancartes. Els concentrats han cridat consignes contra el rei i la monarquia, i per la llibertat d'expressió. Després d'un quart d'hora l'acte ha finalitzat amb el cant d'Els Segadors. 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid