Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Enric Stern, en llibertat amb càrrecs

Concentració de suport a l'Enric Stern. Madrid28.09.07 El jutge Pedraz ha decretat llibertat amb càrrecs per Enric Stern, després de declarar aquest matí a l'Audiencia Nacional, on ha admès la crema de fotografies dels borbons per "no respectar els drets dels catalans". La fiscalia havia demanat que comparegués cada quinze dies al jutjat més pròxim a casa seva.
 
Alerta Solidària denuncia noves intimidacions de la Policia Nacional en connivència amb els Mossos d'Esquadra en el desplaçament solidari cap a Madrid.
 

28/09/2007 11:21 Política
Borbó en Flames
La concentració a la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona convocada pel SEPC en suport al jove imputat ha aplegat aquest matí dos centenars d'estudiants. S'hi ha cremat una pancarta de més de tres metres amb un retrat del rei espanyol.
 
Aquí podeu veure en vídeo el desenvolupament de la concentració i les declaracions de Lluc Salellas, portaveu del SEPC. 
 
Segons informa Vilaweb, Grande-Marlaska cita a declarar a nou persones més per la crema de fotografies i obliga al periodista gironó Jordi Ribot, en llibertat sense càrrecs, a entregar les fotografies.
 

Mobilitzacions a Girona, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid