Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ple de gom a gom en l'estrena d' Èric i l'Exèrcit del Fènix

21.04.07  L'estrena ahir al vespre de l'obra de teatre Èric i l'Exèrcit del Fènix,  al Teatre Borràs de Barcelona, va ser tot un èxit de públic. A les 9 de la nit, a la plaça d'Urquinaona, es va formar una llarga cua integrada pel prop del miler de persones de totes les edats que van omplir la sala de gom a gom. Entre les personalitats que hi van assistir, hi havia Josep Bargalló, director de l'Institut Ramon Llull, una extensa representació de la directiva del FC Barcelona -entitat que ha donat suport explícit a l'obra- encapçalada per Josep Cubells, Agustí Bassols, Sebastià Roca, Josep Ensesa i Pere Riba, el director teatral Ricard Salvat, els actors Joel Joan, Enric Majó, Àlex Casanovas i Mercè Comas, l'editor Isidor Cònsul, el diputat Joan Puig i una representació de Convergència i Unió, així com Martí Gasull, de la Plataforma per la Llengua, Roger Buch, d'Òmnium Cultural, i alguns membres de la CAL.
 

21/04/2007 19:33 Política
També hi eren representants d'entitats i empreses compromeses amb la llengua i la identitat catalanes, com ara l'empresari Joan Font, de Supermercats Bonpreu-Esclat, Gabriel de Mariscal, director comercial de Llet Nostra, i Josep Maria Gasch, Mavi Dolç i Eva Serra de la Fundació Catalunya. La Fundació Catalunya és l'entitat sense afany de lucre que va assumir les elevades despeses que l'acusació de terrorisme a Èric Bertran va suposar per a la seva família.

Èric i l'Exèrcit del Fènix està interpretada per actors molt coneguts de la televisió i del teatre: Rosa Andreu (Malalts de tele), Montse Pérez (Plats bruts), Jaume Ulled (Les aventures extraordinàries d'en Massagran), i Manel Barceló, Santi Ibáñez, Albert Roca i Carol Muakuku (tots quatre d' El cor de la ciutat). Finalment, el personatge d' Èric Bertran l'interpreta Marcel Borràs , un jove actor que va treballar en l'espectacle Tot és perfecte, produït pel Teatre Lliure, i que recentment ha intervingut en el film 53 días de invierno, de Judith Colell.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid