Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Documental "L'Exèrcit del Fènix" en xarxa

31.03.07 Des de començaments de setmana s'ha penjat a Internet el documental "L'Exèrcit del Fènix" de Xevi Mató. El documental va ser rodat a finals de 2005 i explica a través del periodista i escriptor, Víctor Alexandre; el diputat, Joan Puig; l'advocat, Emili Colmenero; Àdam Bertran i Èric Bertran les conseqüències personals i polítiques que va tenir el cas d'aquest noi, l'Èric, que quan tenia catorze anys va veure com van irrompre a casa seva més de vint agents de la brigada antiterrorista per haver enviat un correu electrònic a tres empreses demanant l'etiquetatge en català.

31/03/2007 07:29 Política
Documental1 Documental1
Recordem que ara fa un any es va publicar un llibre, Èric i l'Exèrcit del Fènix , escrit pel mateix Èric Bertran, del qual ja se n'han venut 13.000 exemplars. I que l'escriptor Víctor Alexandre ha escrit una obra de teatre, dirigida per Pere Planella, que es va estrenar fa un mes al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès amb 800 persones vingudes d'arreu del país, i que el proper dia 20 d'abril iniciarà temporada al Teatre Borràs de Barcelona.
 
Per saber-ne més:
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid