Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
7.000 signatures en tres dies contra el dipòsit de gas d'Alcanar

28.08.07 En un cap de setmana la Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia d'Alcanar han recollit unes set mil signatures  contra el dipòsit i la planta de tractament de gas que projecten construir a Vinaròs. L'acalde d'Alcanar també ha presentat al·legacions i diumenge vinent es possible que talli la carretera de Barcelona-Valencia en plena operació retorn de vacances

28/08/2007 11:56 Política
Més de 500 persones es van congregar la passada setmana, a l'auditori municipal per assistir a la presentació de Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia d'Alcanar, en resposta a que el conjunt de la ciutadania diu "No" a la planta de gas més gran de la península.  L'empresa canadenca Eurogas planteja construir a només 1500 metres del nucli urbà de la ciutat.

En el transcurs d’aquesta assemblea, es va constituir oficialment la Plataforma, i  es van exposar les particularitats del projecte. També es va alertar de les seues repercussions, perillositat i impacte ambiental,  en un entorn natural tan singular com el de la costa canareva, un dels pocs que es conserva encara verge al conjunt de la costa mediterrània.
 
Per saber-ne més: 

La Plataforma espera recollir 3.000 signatures contra el magatzem de gas. Diari de Tarragona 26.08.07

Creen una plataforma per evitar la construcció del major dipòsit de gas de l'Estat a Alcanar. El Punt 23.08.07 

Alcanar rebutja per unanimitat el dipòsit submarí i la planta de tractament de gas. El Punt 24.08.07 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid