Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2002 La ministra de Cultura avala el segregacionisme lingüístic del català

2002 La ministra de Cultura avala el segregacionisme lingüístic del català

27/11/2002 Tal dia com avui

La ministra espanyola d'Educació, Cultura i Esports, Pilar del Castillo, justificava en aquesta data al Congrés dels Diputats la gestió de la Biblioteca Nacional de Madrid, que catalogava separats dels catalans els llibres publicats en les modalitats valenciana i balear. Castillo es basava en el criteri de lloc de publicació de cada llibre per a defensar que la Biblioteca Nacional desatengués els criteris internacionals, —segons els quals caldria classificar els llibres catalans amb el registre "cat"—, i utilitzés els de "val" i "bal", no reconeguts pels organismes internacionals de catalogació. CiU i ICV van presentar resolucions contra aquesta pràctica de la Biblioteca Nacional, un organisme que dirigia el català Lluís Racionero.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid