Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2002 Assassinat a trets de l'activista palestí Abu Nidal

Assassinat a trets de l'activista palestí Abu Nidal

16/08/2002 Tal dia com avui

L'activista palestí Abu Nidal, una de les figures més conegudes de la lluita armada a nivell internacional des de la dècada del 1960 va ser trobat mort a trets al seu domicili, a Bagdad.

Nascut a Jaffa  el 1937 com a Sabri El Banna, Abu Nidal va ser delegat de l'OAP a Bagdad, però posteriorment es va enfrontar a la política d'Arafat i va militar a Al-Fatah, organització de la qual darrerament dirigia un petit grup escindit. Tot i que alguns dies deprés els serveis secrets iraquians asseguraven que Abu Nidal s'hauria suïcidat per evitar ser detingut, les circumstàncies de la mort van ser poc clares. Al-Fatah-Consell Revolucionari, una organització fundada per Abu Nidal, assegurava que havia estat assassinat per agents de Saddam Hussein.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid