Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2001 L'Ajuntament de Tortosa retira l'àguila franquista del pati del consistori

2001 L'Ajuntament de Tortosa retira l'àguila franquista del pati del consistori

21/08/2001 Tal dia com avui
2001 L'Ajuntament de Tortosa retira l'àguila franquista del pati del consistori2001 L'Ajuntament de Tortosa retira l'àguila franquista del pati del consistori 2001 L'Ajuntament de Tortosa retira l'àguila franquista del pati del consistori2001 L'Ajuntament de Tortosa retira l'àguila franquista del pati del consistori

A partir d'una moció presentada per ERC i aprovada per tots els grups amb representació a l'Ajuntament de Tortosa, al Baix Ebre, després de 26 anys de la mort física del dictador la retirada de l'àguila franquista que s'exhibia a la vidriera del pati del consistori tortosí des del 1944.

La viabilitat de la moció es va fer possible per l'entrada al govern municipal de l'únic regidor d'Esquerra, després que dos regidors del Partit Popular abandonessin l'equip de govern. Malgrat això, a la població de Tortosa continuen existint mostres de simbologia franquista i vestigis de l'ocupació feixista, encara pendents d'eliminar.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid