Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1996 Detenció de dos periodistes del diari "Egin" acusats de formar part d'ETA

1996 Detenció de dos periodistes del diari Egin,  Fernando Alonso i Andoni Murga, acusats de tenir relació amb ETA

17/08/1996 Tal dia com avui

La Guàrdia Civil va detenir en aquesta data els periodistes d'Egin Fernando Alonso i Andoni Murga, a casa seva, a Hernani (Guipúscoa). El agents del cos armat van acusar els periodistes d'estar relacionats amb ETA. Segons la versió de la Guàrdia Civil als seus domicilis hi van trobar "armes, explosius i propaganda" de l'organització armada basca.

L'arrest havia estat ordenat des de Madrid pel jutge de l'Audiència Nacional espanyola Javier Gómez de Liaño, en relació amb l'acció que el dia 15 anterior s'havia realitzat contra una empresa d'Agurain, a Àlaba, i que segons les investigacions podria haver estat comès pels detinguts.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid