Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1997 Cuba acull les restes del Che Guevara

1997 Cuba acull les restes del revolucionari Che Guevara

12/07/1997 Tal dia com avui

El president cubà, Fidel Castro, va presidir a la base aèria de San Antonio de los Baños, al sud de l'Havana, una cerimònia militar per rebre les despulles del Che Guevara, procedents de Bolívia. Les restes del Che van ser localitzades el 6 de juliol anterior per un equip de metges cubans en una fossa comuna de Vallegrande, Bolívia, prop d'on el Che va ser assassinat el 1967. Les restes van ser identificades per indicis com la falta de les mans, que li van ser tallades justament per evitar-ne la identificació, la identificació dental i la forma del crani.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid