Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Diada de les Normes de Castellò: un punt de referència en defensa de llengua

17.12.06 "Qui perd la llengua perd la identitat!" Amb aquest lema, més de tres-centes persones es van manifestar ahir pels carrers de Castelló de la Plana. Mobilització enmarcada dins de les jornades per la Llengua, que s'han celebrat aquests dies  per commemorar la signatura de les Normes de Castelló l’any 1932.

17/12/2006 19:33 Política

La manifestació ha recorregut els carrers del centre de la capital de la Plana, de manera festiva i reivindicativa. Es va fer el l’itinerari previst, malgrat haver tingut unes certes discrepàncies amb l'Ajuntament, pel que fa a possibles alternatives de recorregut. La marxa ha acabat, per tant, al carrer Cavallers, on s’ha llegit un manifest i s’ha recordat els companys que estaven a la mobilització antifeixista de Vinaròs.

Com acte de cloenda de les jornades, es va celebrar un concert de música,  en què diversos grups d’arreu del País Valencià van aportar la vessant festiva a la reivindicació d’enguany amb diferents estils musicals.

L’assemblea de Maulets de la Plana ha valorat molt positivament les jornades, i ha manifestat la voluntat perquè la diada de les Normes esdevingui un punt de referència pel que fa a la defensa de la llengua arreu dels Països Catalans.

Per saber-ne més:
Setmana reivindicativa a la Plana per commemorar les “Normes de Castelló”  

Manifestació per la Llengua a Castelló. Endavant (OSAN) 


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid