Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El lema del bloc de la CUP serà "Tirem pel dret: Independència Països Catalans!"

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) participarà amb un bloc propi a la manifestació massiva del 10J per tal de deixar clar, com la immensa majoria dels assistents, "que ja n'hi ha prou, que amb els estatuts aquest país no és lliure, i que ara cal tirar pel dret i apostar per la independència dels Països Catalans".

La CUP de Girona ha organitzat un autocar per acudir a la manifestació. La CUP de Girona vol contribuir a omplir els carrers del cap i casal, i que aquests siguin un clam a favor de la independència dels Països Catalans organitzant un autobús per assistir a la manifestació.

05/07/2010 22:42 Política

cartell_mani_10jÉs per aquest motiu que fa una crida a tots els afiliats, afiliades i simpatitzants de la CUP, així com a tothom que s'estimi aquest país, a assistir massivament a la convocatòria del proper dissabte 10 de juliol. Per reservar plaça: girona@cup.cat.

"Que l'autonomisme sigui residual"

La CUP nacional anima tota la militància i simpatizants de l'organització a ser dissabte a Barcelona i a participar en el bloc de la CUP per tal de "desbordar l'independentisme en el si de la manifestació i que l'autonomisme -que alguns encara pretenen defensar- esdevingui ja en una opció residual".

La CUP convoca tots aquells que vulguin participar al bloc desacomplexadament nacional als Jardinets de Gràcies a dos quarts de cinc de la tarda.

 

 

 

cup

 

 

Per saber-ne més:

10J: Manifestació multitudinària per la independència

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid