Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
[VÍDEO III] Valoració de la CUP: "Mataró ja camina cap a la independència"

La CUP de Mataró felicita tots els voluntaris i a totes les voluntàries que han fet possible l'èxit de la convocatòria del 20J, que ha aconseguit que 21.114 persones hagin optat per la ruptura amb l'Estat espanyola.

El còmput de vots a favor del "sí" supera amb escreix els  resultats que el 2007 van obtenir a les municipals els partits espanyolistes (PSC-PSOE i PP). Cal destacar la importància dels 23.006 vots (24%), amb 21.114 vots pel "sí" a la independència (93,92%).

20/06/2010 22:37 Política
La CUP recorda que sense la implicació de les voluntàries no hagués estat possible ja que gràcies al seu esforç durant aquests darrers mesos el 20J la ciutadania de Mataró ha pogut exercir el seu dret a decidir amb un resultat notable.

La formació considera molt rellevant que el 20J Mataró s'hagi situat en l'actualitat informativa amb una notícia positiva, que deixa enrere els conflictes interns i que pren com a referents el dret de decidir i la democràcia directa i participativa.

La CUP pensa que és l'hora de dir prou a aquells que es creuen amb el dret de decidir per sobre de la voluntat del poble català; ara és l'hora de continuar la mobilització per tal d'exigir als nostres representants electes que recullin aquest clam social i s'impliquin en la creació de la nostra pròpia legalitat a partir de l'exercici del Dret d'Autodeterminació.

Finalment, la CUP fa una crida a la resta de forces del catalanisme per fer una unitat estratègica per la independència.

 {youtube}wSCZPbjzfIQ{/youtube}

 

Seguiment especial de la 4a onada de consultes sobre la independència

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid