Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sitges aplega el 10,51% de participació

Les dades provisionals certifiquen que 2.428 sitgetans i sitgetanes ja han dipositat el seu vot en la consulta sobre la independència

La consulta registra un 10,51% de participació sobre els cens total de ciutadans empadronats al municipi majors de 16 anys. Si ens fixem al els cens total dels ciutadans a partir dels 18 anys, la xifra augmenta fins gairebé un 14%. 

20/06/2010 21:06 Política

El percentatge, anunciat a les vuit del vespre, inclou el vot anticipat. Els col·legis electorals que han registrat més participació han estat el Cap de la Vila i el Rusc al barri del Poble Sec.

Durant tota la jornada electoral, entre voluntaris i membres de la Plataforma Sitges Decideix, hi estan treballant un total de 60 persones distribuïts als cinc col·legis electorals. Els quatre col·legis electorals del municipi i l’urna mòbil del Garraf, han obert aquest matí sense incidències importants.

El centre de dades està situat al Palau del Rei Moro on es realitzarà aproximadament sobre les 22 hores, la roda de premsa de valoració de la jornada electoral amb els resultats definitius.

Seguiment especial de la 4a onada de consultes sobre la independència 

Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Alhora i la CUP
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid