Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sant Feliu del Llobregat inventa una urna mòbil per caçar votants

Sant Feliu Decideix ha enginyat un innovedor mètode per "caçar" votants i incentivar la participació a peu de carrer: una urna mòbil que recorre tots els carrers de la segona població més gran en nombre de votants d'aquest 20J.

A més dels vuit col·legis electorals instal·lats en la població, s'ha posat en marxa aquest sistema per captar votants que no tenien pensat apropar-se a votar en un principi. Molts d'ells ni tan sols tenien coneixement de la iniciativa.

20/06/2010 13:46 Política

L'objectiu és informar de la consulta a la ciutadania perquè hi participi, sense orientar en cap cas el seu vot. Això implica, per exemple, les persones nouvingudes.

La urna mòbil serveix per explicar a la ciutadania en què consisteix la consulta i per animar a la participació a falta de recursos per fer una campanya informativa. Els voluntaris tenen com a objectiu que la gent participi i, per tant, no orienten el vot en cap cas, sinó que es limiten a explicar les opcions que existeixen: el sí, el no o el vot en blanc.

Al Baix Pallars també

Al municipi de Baix Pallars (Pallars Sobirà) també han habilitat una urna mòbil per aconseguir el màxim de vots . L'urna s'ha desplaçat als 28 nuclis del municipi i fins i tot l'han fet arribar a l'àrea metropolitana de Barcelona per captar els vots de la gent censada al municipi però que resideix fora. El pressupost per organitzar la consulta de Baix Pallars és de 106 euros. El col·legi electoral l'han ubicat a la plaça de Gerri de la Sal i de Peremea.  

Seguiment especial de la 4a onada de consultes sobre la independència

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid