Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La ciutat amb més població amb dret a vot, Mataró, bat tots els rècords

17.472 vots. O el que és el mateix, un 18%. Aquest és el percentatge de gent que havia votat a Mataró abans d'obrir les urnes. A la una, les dades pujaven ja a 20.087 vots (20,68%)

Un rècord absolut de vot anticipat que supera fins i tot la participació absoluta de poblacions que ja han celebrat consultes. És el cas de Lleida, que el 25A va obtenir el 8.23%; Reus, amb el 14.94%, o Sabadell, que el 30 de maig va obtenir un 13.87% de participació.

20/06/2010 12:46 Política

Això en una ciutat que compta amb més de 100.000 persones cridades a les urnes; la xifra més alta d'aquest 20J. Totes les seus electorals de Mataró, aquí.

La ciutat amb més població amb dret a vot, però, és la capital del Maresme, Mataró, on poc més de 100.000 persones estan cridades a les urnes. A Mataró hi ha situat el seu centre d'operacions la plataforma de càrrecs electes per l'autodeterminació Decidim.cat i hi faran les valoracions els representants dels partits. 

El vot avançat a la capital del Maresme, que es va recomptar dissabte, arriba al 18% (17.472 vots).

A les nou del matí s'han obert puntualment els col·legis de la consulta sobre la independència a Mataró. En aquell moment, i gràcies al vot avançat, la capital del Maresme ja era la segona gran ciutat de Catalunya amb un percentatge més alt de vots, després de Girona. També és la segona gran ciutat amb un nombre total de vots més important, darrere de Sabadell.

"Queda obert el referèndum electoral sobre la independència de Catalunya". Amb aquestes paraules els quaranta dos caps de sala dels col·legis electorals de Mataró han donat per iniciada la jornada electoral d'aquest diumenge a la capital del Maresme. Al centre, les 9 campanades de l'església de Sant Anna advertien de l'hora i els primers votants han començat a arribar.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid