Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Riumors demana a última hora poder celebrar avui la consulta

El poble de Riumors, a l'Alt Empordà, s'ha afegit a última hora al carro de les consultes que se celebren aquest 20J. Per tant, d'aquesta manera són 47 municipis els que participen en aquesta quarta onada. 

Riumors, que té 250 habitants, ja comptava amb un perfil al Facebook -tot i que no té logotip-, i és que porta tres setmanes organitzant la consulta, però va decidir in extremis posar-li data.

20/06/2010 12:24 Política

L'organització de la consulta a Riumors va decidir el dia tant a última hora que de fet no van demanar el sistema informàtic fina ahir a la nit. 

Des de fa unes tres setmanes una vintena de persones està organitzant la consulta, però no estaven comptabilitzats perquè encara no havien demanat el sistema informàtic. D'aquesta manera, s'havia dit que eren 46 però finalment són 47 els municipis que celebren consulta.

El centre cívic de Riumors acull l'única urna de la població, que vol veure com van a votar els 200 veïns de la població majors de 16 anys.

La major part de municipis de l'Alt Empordà van participar a la segona onada de consultes, la del 25A.

Seguiment especial de la 4a onada de consultes sobre la independència

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid