Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un 8,16% ja ha decidit a Olesa de Montserrat

Els votants més matiners ja han pogut emetre el seu vot, de manera que a les dotze del migdia s’ha registrat una participació de l'1'66%, que sumada al vot anticipat (6'5%) dóna una xifra total de 8.16%.

A les nou en punt del matí els quatre col·legis electorals que Olesa Decideix ha posat a la disposició dels ciutadans, per la consulta sobre la independència, han obert amb total normalitat. 

20/06/2010 12:11 Política

Els col·legis electorals són: Centre Cívic del barri de St. Bernat, la Passió, la Casa de Cultura i el Centre Cívic del Poble Sec.
 
Cal recordar que al llarg de tota la jornada, a banda de mantenir les urnes obertes, els ciutadans podran participar de les activitats organitzades amb motiu d’aquesta jornada de participació i democràcia. Així, a les 12h hi haurà una ballada de gegants a la Pl. Fèlix Figueras i Aragay (Pl. Ajuntament), a les sis de la tarda el grup de diables Custus Ignis protagonitzarà una cercavila (el punt de sortida serà la Casa de Cultura). A més, també a partir de les sis, i a la Casa de Cultura, hi haurà música en directe amb els grups AMBALA i BRUEL. Totes les activitats són gratuïtes.
 
La consulta d’avui és el resultat d’un esforç col·lectiu d’un ampli grup de ciutadans que amb de manera totalment voluntària han aportat el seu gra de sorra per fer-ho possible. La feina no ha estat fàcil, fet que, fins i tot, els darrers dies de campanya diverses pancartes situades a punts estratègics han estat malmeses amb el clar afany de perjudicar la consulta. Tot i això, avui OLESA DECIDEIX.

 

Seguiment especial de la 4a onada de consultes sobre la independència

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid