Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Problemes amb Internet al principal col·legi electoral de Cerdanyola

Cerdanyola del Vallès ha començat la jornada electoral d'avui amb problemes informàtics al principal col·legi electoral, l'Ateneu de Cerdanyola, on hi ha la seu central de la consulta sobre la independència de Catalunya a la població.

Tanmateix, hi ha onze punts de votació més per tal de formalitzar el vot amb normalitat. Estan tots indicats amb plànols aquí.

20/06/2010 11:31 Política

Un problema amb la connexió a Internet ha obligat els primers electors del matí a votar utilitzant el sistema anticipat, enlloc de poder dipositar la butlleta dintre de la urna com sol ser habitual. Pel que fa als tretze col·legis restants, han obert les seves portes puntualment a les 9 del matí i les votacions es poden dur a terme normalment. Un total de 49.000 persones estan cridades a les urnes a la consulta cerdanyolenca que compta amb 375 voluntaris.

Normalitat absoluta, segons l'organització

A les nou del matí s’han obert amb tota normalitat els catorze col·legis electorals de Cerdanyola (inclosos els dos de Ballaterra). A les onze del matí és previst que el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, voti a l’Ateneu, acompanyat del diputat d'ERC Joan Ridao. A partir de les onze, el diputat Josep Rull serà present a la plaça Abat Oliba per donar suport a la consulta. A les dues del migdia, al centre de premsa de l’Ateneu tindrà lloc una roda de premsa amb la presència dels obseradors internacionals presents a la ciutat. En acabat, es donaran les dades de participació del matí.

Seguiment especial de la 4a onada de consultes sobre la independència

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid