Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP serà a la manifestació per l’autodeterminació del 12 de juny

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha confirmat que donarà suport i assistirà a la manifestació independentista que transcorrerà el proper 12 de juny pels carrers de Barcelona i que convoca la Plataforma pel Dret a Decidir.  

La CUP, que va aprovar al passat Consell Polític participar-hi amb un bloc propi, "comparteix plenament els eixos sobre els quals bascula la convocatòria, que són el suport a les consultes populars sobre la independència, el rebuig absolut a qualsevol tribunal que vulgui decidir el nostre futur, la reclamació del dret a l’autodeterminació del poble català i l’objectiu de palesar que la via autonomista i estatutària està esgotada".

08/06/2010 23:38 Política
El Secretariat Nacional de la CUP ha fet  una crida a la militància de l'esquerra independentista perquè assisteixi a la marxa.
 
Programa
  • 18.00 h - Inici de la marxa. Recorregut: plaça Urquinaona, Via Laietana, Marquès Argentera, entrada al Parlament, passeig Lluís Companys.
  • 19.30 h - Concert a l'Arc de Triomf: Dekrèpits, El poble que canta, Jaume Arnella, Oscar Intente, Pep Sala i Titot. El concert acabarà al voltant de les 21.30 h.
Més informació sobre la convocatòria.
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid