Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Actes de solidaritat amb Núria Pòrtulas a Vic

24.03.07 Dimecres passat, l'Assemblea vigatana de suport a la Núria va dur a terme una sèrie d'activitats a Vic per tal d’exigir la immediata llibertat de de Núria Pòrtulas i reclamar les responsabilitats polítiques. L'Assemblea s'ha constituït aquesta setmana i treballarà en diversos fronts: donar informació dels fets de la detenció i les accions de pressió cap als que han participat directament en aquesta detenció. Per aquest vespre hi ha convocada una nova manifestació a Girona. 

24/03/2007 09:25 Política

La jornada de dimecres va començar de bon matí a la Universitat de Vic (Uvic),  on es va fer una paradeta on es van recollir unes 150 signatures i es va donar informació sobre el cas. La resposta dels estudiants de la Uvic va ser exemplar, segons l'Assemblea. L’interès generat pel tema va crear força debat entre les persones que anaven i venien de la facultat.

A la tarda es va convocar una concentració davant la seu d’ICV,  i es va aplegar una vuitantena de persones. Es va llegir un manifest i es van cridar consignes de solidaritat i suport a la Núria, de menyspreu davant l’actuació repressiva que porten a terme actualment els mossos d’esquadra i de desacord amb les polítiques dels dirigents d’ICV que són els que actualment dirigeixen la Conselleria d’Interior.

La setmana vinent es portaran a terme més actes on hi ha previst fer una xerrada a la Universitat i una manifestació  pel centre de la ciutat. Per preparar aquests actes s’ha convocat una assemblea oberta al Casal Manel Viusà. Aquesta reunió es tindrà lloc el dilluns a les 21hores i tothom que hi estigui interessat podrà assistir-hi i donar-hi la seva opinió.

 

Per saber-ne més:
 

A la presó per una llibreta. Vilaweb TV 

La família de la Núria ha presentat la cinquena sol·licitud per entrevistar-se amb Joan Saura. Llibertat.Cat 15.03.07 

La CUP de Vilafranca del Penedès i Torà presenten mocions de suport a la Núria Pòrtulas. Llibertat.Cat 14.03.07 

Carta de Núria Pòrtulas des de la presó 

Una nova manifestació a Girona en solidaritat amb la Núria. Llibertat.cat 8.03.07 

Una nova manifestació a Girona en solidaritat amb la Núria. Llibertat.cat 1.03.07

Centenars de persones reclamen la llibertat de la Núria a Girona. Llibertat.cat 25.02.07

Unes 500 persones reivindiquen a Girona la llibertat de Núria Pòrtulas. El Punt 25.02.07

Enquesta: Què us semblen les protestes a la seu d'ICV per la detenció de Núria Pòrtulas? (880 vots totals). Vilaweb

Seguiment a elsud.org/nuria

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid