Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tomàs Sayes es manté ferm amb la vaga de fam

Avui fa quatre dies que Tomàs Sayes, militant del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), va deixar d'ingerir aliments per voluntat pròpia i roman de forma permanent a l'edifici d'estudiants de la UAB. Aquesta acció contundent i extrema es fa per l'actitud intransigent i prepotent de les autoritats univeristàries, per negar-se a escoltar les reivindicacions estudiantils. Entrevistes, visites i missatges al mòbil no paren d'arribar a l'habitació on es troba en Tomàs, durant tot el dia van passant companys per mostrar el seu suport; fet que agraeix i anima a tothom que vulgui que hi vagi, que no es deixi intimidar per una porta tancada per motius de temperatura, i que tingui per segur que n'estaran molt agraïts.

26/02/2009 18:48 Educació

Les tardes les passen fent alguna partida a la botifarra mentre es posa al dia del ressò mediàtic através de mails i portals digitals de noticies. Durant la tarda, com durant el matí, també reb la visita del metge enviat pel Rectorat que cada dia s'emporta la mateixa resposta: ja disposen d'un equip mèdic amb el qual tenen total confiança i que no té sentit acceptar els serveis mèdics d'altres metges. Un equip mèdic que ahir li va detactar una baixada de sucres de la qual avui ja n'ha recuperat el nivell òptim gràcies al recolzament permanent de l'equip de suport que es va rellevant les 24 hores del dia.

Les mostres de solidaritat a nivell de grups de suport comarcals s'estan acabant de coordinar i s'aniran fent públics els propers dies.

http://vagadefamperlauniversitatpublica.wordpress.com/

 

Per saber-ne més

La Universitat de Lleida es posiciona contra l’aplicació de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior- Llibertat.cat

La Universitat de Girona es posiciona per congelar el Procés de Bolonya- Llibertat.cat

El SEPC inicia una campanya en defensa de la Universitat Pública- Llibertat.cat

Als Països Catalans decidim universitat pública. Aturem Bolonya! - SEPC

“Si tenen clar que som una minoria, per què es neguen a fer un referèndum?”  - Entrevista a l'Accent a Arnau Mallol (SEPC)
 

Els estudiants han impedit la inaguració al Campus de la UPF del 22@- Llibertat.cat

El SEPC demana la dimissió del rector després de desallotjar campus Comunicació-Poblenou de la UPF. Llibertat.cat 

Detinguts dos dels estudiants que realitzaven una acció anti-Bolonya - Alerta Solidària

Els estudiants reprenen les mobilitzacions contra Bolonya pel desacord amb el departament - Vilaweb

El SEPC presenta alternatives a la idea d'una Taula Nacional per la Universitat Pública - Llibertat.cat

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid