Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ripollet s'afegeix a les protestes contra la monarquia

11.10.07 Unes 60 persones es van reunir ahir al Centre de Cultura de Ripollet seguint una crida de mobilització antimonàrquica convocada per Veïnes i veïns de Ripollet i Cerdanyola del Vallès. Tot i que l'objectiu d'aquesta concentració era també realitzar una performance paròdica, la pluja va impossibilitar el desenvolupament previst i la concentració va quedar limitada a la lectura d'un manifest. Els congregats, que estaven vigilats per un grup de policies de paisà, van haver de refugiar-se dins el Centre de Cultura a causa de la forta pluja.

11/10/2007 14:26 Política

Entre les persones que es van concentrar ahir en solidaritat amb els represaliats per la crema de retrats i per mostrar el seu rebuig a la institució monàrquica es trobaven diversos regidors del CpR (Compromís per Ripollet),  que van concentrar-se sota el lema 'No tenim rei!'.

A l'acte, que es va realitzar dins el Centre Cultural a causa de la pluja, es va llegir un manifest on s'afegien a la denúncia de la monarquia espanyola que s'està estenent al llarg dels Països Catalans i es solidaritzaven amb "les persones perseguides per haver cremat retrats del rei i haver mostrat el seu rebuig a la corona". Els concentrats van exhibir una pancarta on es podia llegir ´Per la llibertat d'expressió: no volem reis'. La pluja també va impedir que es realitzés una paròdia sobre Franco i el rei i es cremés una carta del rei de bastons, tal i com s'havia previst.

Per saber-ne més:

Manifestacions polítiques i veïnals contra el Rei i la hispanitat Ripollet.cat

Convocatòria antimonàrquica i manifest de veïns de Ripollet i Cerdanyola

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid