Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Bordils decideix no fer cap pacte i anuncia l'abstenció en l'investidura

"No pactarem amb cap força política, tot i que respectem els resultats, els quals donen la potestat de formar govern a la llista de CiU".
 
La CUP de Bordils vol tenir les mans lliures, però "no seran irresponsables" apunta la formació. És a dir, duran a terme una oposició constructiva i no posaran pals a les rodes contínuament i de manera gratuïta. "Som conscients que la actual situació és delicada i, sempre que hi hagi consens, el treball colze a colze resulta més necessari que mai" apunta la formació

08/06/2011 17:49 Política

La CUP de Bordils ja es van posicionar, tant en el programa electoral com durant la campanya, que optàven per un model de fer política obert, transparent i participatiu. "No eren paraules buides, realment ens ho crèiem i ho continuem creient" assenyala la formació.

En aquesta línia, la CUP de Bordils valora els resultats del 22 de maig:

- Felicitem la llista de CiU que ha estat la llista més votada. La relació de forces resultant d’aquestes eleccions atribueix la majoria a la llista de CiU i el seu alcaldable, Albert Serrats i Llach, la qual cosa facilita la governabilitat per part la seva llista, tot i no tenir majoria absoluta.

- No podem obviar que  les dues llistes integrants del pacte de govern dels darrers quatre anys a Bordils,han perdut suport popular . Si comparem la suma de vots en aquestes eleccions de Gib-PM(PSC) i Gent per Bordils-AM (ERC) respecte la suma d’ambdues en  les eleccions del 2007, han perdut gairebé la meitat de suport( concretament152 vots).

- Per tant, la majoria de bordilenques i bordilencs ha optat per un canvi de persones i d’equips respecte la darrera legislatura. I dins de les dues opcions que representaven aquest canvi( CiU i CUP) han optat majoritàriament per CiU.

 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid