La CUP de Bordils decideix no fer cap pacte i anuncia l'abstenció en l'investidura

"No pactarem amb cap força política, tot i que respectem els resultats, els quals donen la potestat de formar govern a la llista de CiU".
 
La CUP de Bordils vol tenir les mans lliures, però "no seran irresponsables" apunta la formació. És a dir, duran a terme una oposició constructiva i no posaran pals a les rodes contínuament i de manera gratuïta. "Som conscients que la actual situació és delicada i, sempre que hi hagi consens, el treball colze a colze resulta més necessari que mai" apunta la formació

08/06/2011 17:49 Política

La CUP de Bordils ja es van posicionar, tant en el programa electoral com durant la campanya, que optàven per un model de fer política obert, transparent i participatiu. "No eren paraules buides, realment ens ho crèiem i ho continuem creient" assenyala la formació.

En aquesta línia, la CUP de Bordils valora els resultats del 22 de maig:

- Felicitem la llista de CiU que ha estat la llista més votada. La relació de forces resultant d’aquestes eleccions atribueix la majoria a la llista de CiU i el seu alcaldable, Albert Serrats i Llach, la qual cosa facilita la governabilitat per part la seva llista, tot i no tenir majoria absoluta.

- No podem obviar que  les dues llistes integrants del pacte de govern dels darrers quatre anys a Bordils,han perdut suport popular . Si comparem la suma de vots en aquestes eleccions de Gib-PM(PSC) i Gent per Bordils-AM (ERC) respecte la suma d’ambdues en  les eleccions del 2007, han perdut gairebé la meitat de suport( concretament152 vots).

- Per tant, la majoria de bordilenques i bordilencs ha optat per un canvi de persones i d’equips respecte la darrera legislatura. I dins de les dues opcions que representaven aquest canvi( CiU i CUP) han optat majoritàriament per CiU.