Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salva Ribera Hernàndez, candidat de la CUP a Barxeta

 

salvabarxeta
 
"cap del nostres candidats aspira a obtenir un càrrec, sinó a canviar estructuralment les inèrcies econòmico-socials que ens ofeguen"

 

Salva Ribera Hernàndez, cap de llista de la CUP de Barxeta, té 45 anys. Des de molt jove compromés en les lluites socials i reivindicatives de la Costera. Membre de l’Associació en Defensa del Massís del Boscarró. Un dels objectius principals de l’associació és aconseguir la declaració de parc natural del massís i les seues zones d’influència: la Vall de Barxeta, els Plans Barx, les serres de Simat, la serra de Quatretonda i les de Llutxent i Pinet, fins als extrems, a banda i banda, de l’Estret de les Aigües de Xàtiva/Bellús i la Marxuquera en terme de Gandia.

13/05/2011 12:22 Entrevistes

Des de l'actual configuració del govern municipal, cap on va Barxeta?
Cap un clientelisme mesell vers la Diputació i la Generalitat per part del PP i Izquierda Unida i cap a una guerra de clans familiars pel que fa al Bloc, és a dir cap a una politització típicament espanyola.   

Com s'ha desenvolupat la darrera legislatura?
Si exceptuem la clara aposta per alguna associació d’àmbit econòmic-mediambiental, la resta ha estat avorrida pel que fa a les forces politíques institucionals que s’han limitat a fer-se la guitza i fer punts davant del president de la diputació  

L'entrada de la CUP al consistori pot trencat les inèrcies immobilistes?
Evidentment que si, com no podria ser aixi, patint com estem en un règim bananero-nacional-catolicista a tot el País Valencia. Si, a més a més, cal tenir en compte que cap del nostres candidats aspira a obtenir un càrrec, sinó a canviar estructuralment les inèrcies economico-socials que ens ofeguen . La resta només volen ser regidors o alcaldes, coste el que coste, sobretot venent la poca dignitat o ideari que els resta.  

Quines problemàtiques ha d'afrontar el nou govern municipal?
La màxima independencia econòmica i energètica del poble respecte diputacions i elèctriques.

La mancomunació real entre els municipis que composen el Massís del Boscarró – Serra Grossa.

La defensa i regeneració mediambiental. El fré a l’espanyolització creixent i la defensa de la cultura i llengua als països catalans.

La iniciativa econòmica que propicie una veritable economia real i pròxima, basada en el benestar, la qualitat productiva i el decreixement.
 
Per quina vessant incidirà la CUP durant la campanya?
Crec que aquesta questió ha quedat alarida en l’anterior preguntat.    

Com afronta la CUP la campanya?
Serenament, sense pretensions  i pensant que el realment divertit és com afronten els altres, la incorporació d’una candidatura indepenentista al cor de la Diana

 

La CUP de Barxeta és un punt de referència per altres pobles del país pel que a l'extensió territorial de la CUP, ja que és la segona vegada que es presenta.

Lamentablement si. Esperem delerosament que ho deixem de ser a les pròximes eleccions, quan siga d’allò més normal trobar una llista de les CUP, a qualsevol població del Països Catalans.

 

cupllisbarxeta1

 

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid