Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de persones es mobilitzen a diversos pobles del País Valencià per voler veure TV3

La CUP de Vic ha convocat una concentració pel proper divendres en defensa d'una televisió pública catalana arreu del Països Catalans.

La plutja d'aquest cap setmana no va deslluir les diverses concentracions a pobles com l'Alcúdia, Cullera, Benigànim, Algemesí... que van mobilitzar centenars de persones per protestar per tancament de les emissions de TV3 al País Valencià. A Cullera (Ribera Baixa), més de 150 persones va participar a la concentració convocada per l'Assemblea de Joves de la Ribera Baixa i el Casal de Jaume I al jardinsdel Mercat.

 

14/03/2011 10:32 Comunicació

 

A la concentració, a més de membres de l’AJRB, del Casal i ciutadans a títol individual també assistiren membres de la Falla el Raconet de Cullera, de l’entitat Cullera Laica, el regidor d’Alternativa Progressista de Cullera Pere Manuel i representants dels col·lectius locals del Bloc Nacionalista Valencià i d’Esquerra Republicana del País Valencià.
          
 Per contra, des de les entitats convocants es val·lora molt negativament la no assistència de Jordi Mayor, candidat a l’alcaldia de Cullera pel PSOE que, en canvi, sí que acudí a la convocatòria de Sueca unes setmanes abans.            

La concentració acabà amb la lectura d’un manifest per part del portaveu de l’AJRB on es titllà l’actual política dirigida pel president de la Generalitat Valenciana d’autèntic genocidi cultural i s’animà els assistents a associar-se amb Acció Cultural per tal que l’entitat puga pagar les multes imposades i mantindre l’actual xarxa de Casals. 

 

alcdiaL’Alcúdia (Ribera Alta)

Vora dos centenars de persones, amb els seus paraïgues,  es van concentra a la Plaça Tirant lo Blanch. L’acteva comptar amb diversos parlaments. Un grup de l'escola municipal de tabal i dolçaina va posar la nota musical a la reivindicació.

Algemesí(Ribera Alta)

Més d'un centar de persones

 

 

 

beniganimBenigànim (Vall d'Albaida)

Vora un centenar de persones es van aplegar a la Plaça Major de Benigànim. La concentració va comptar a més amb un televisor que mostrava imatges de TV3 amb el programa “El Club” on participava la presentadora del poble, Màbel, així com altres persones de la localitat.

 

 

 

 

 

Per saber-ne més:

Nova onada de mobilitzacions per veure TV3 al País Valencià

Continua el clam popular arreu de la nació per veure TV3 al País Valencià

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid