Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Berga presenta les 20 persones que formaran part de la llista electoral

5462164051_038a573ffa_bUn pavelló ple de gom a gom, amb gairebé 200 persones, ha rebut aquest dissabte al vespre els components que formen part de la llista electoral de la CUP de Berga per a les eleccions municipals del proper 22 de maig. [VÍDEO DE L'ACTE]

La CUP ha presentat Anna Maria Guijarro com a candidata a l'alcaldia, seguida d'Oriol Camps i el cantant de Brams Francesc Ribera "Titot". L'acte ha comptat a més amb un homenatge al primer regidor de la CUP a l'Ajuntament, Natxo Romero, que cedeix el lloc a Guijarro i tanca la llista. També s'ha lliurat formalment un dossier, amb tota la feina feta aquesta legislatura, a l'arxiu municipal de la ciutat.

19/02/2011 23:05 Política

Romero ha estat l'encarregat d'obrir l'acte -presentat pel cantant de la nova Trinca, Marc Marginet- amb un repàs a la feina feta durant aquests quatre anys de feina al consistori, on la CUP hi té dos regidors.

Guijarro, nova candidata

pavelloprevi190211L'acte ha servit per presentar tots els membres de la llista electoral de la CUP, que anirà encapçalada per la que ha estat regidora durant aquests quatre anys, Anna Maria Guijarro, que ha començat el seu discurs fent un homenatge a Natxo Romero, que deixa el primer lloc de la llista. "És de justícia que avui, aquí, s'agraeixi públicament la seva tasca com a regidor, la seva dedicació, el seu convenciment demostrat, des del primer dia que va entrar a l'ajuntament fins el dia d'avui", ha sentenciat Guijarro, que ha confessat que "ha sigut tot un aprenentatge compartir aquests anys de regidora amb el Natxo, una persona que ha defensat en tot moment els interessos de les classes populars, una persona amb uns principis molt ferms, una persona tan coherent, tan honesta i tan noble que ha ajudat a fer realitat aquest projecte".

Guijarro ha recalcat que aquest dissabte s'ha presentat no la persona que encapçala la llista sinó una part de l'equip de persones que treballa per la CUP. "Unes persones que ens comprometem, siguin quins siguin els resultats electorals, a continuar treballant els propers anys en el aquest projecte", ha assegurat, afegint que afronten la propera legislatura "amb la mateixa il·lusió i convicció que ho vam fer el primer dia que ens vàrem presentar però amb l'experiència d'una legislatura de feina".

En aquest sentit, ha explicat que la llista "és el reflex de la continuïtat, l'orgull i del convenciment del nostre projecte" i que mostra "la consolidació d'aquest projecte transformador i que quatre anys més és més necessari que mai". Guijarro ha manifestat que "juntament amb aquestes persones, aquestes entitats, associacions i col·lectius farem possible que Berga, algun dia, esdevingui un referent en la camí de la lluita per un país lliure i socialment més just".

{youtube}e4aYdssVw3M{/youtube}

Més de 200 mocions, precs i preguntes

La formació ha presentat més de 200 mocions, precs i preguntes superant de llarg l'actuació de la resta de grups municipals. "La CUP és, amb dades a la mà, el grup polític a l'oposició que més treballa aplicant el nostre projecte transformador a nivell d'actuacions municipals", ha remarcat Natxo Romero en el seu discurs, en què ha repassat la feina feta afirmant que "hem estudiat en profunditat tots els temes que s'han posat sobre la taula i hem respost amb els nostres criteris, aportant idees, iniciatives i propostes". En aquest sentit, ha subratllat que "als plens municipals la CUP ha esdevingut una alenada de coherència que ha airejat la rovellada política municipal".

Romero ha citat algunes de les actuacions que ha aconseguit impulsar la CUP, com ara la retirada de la imatge de l'hereu de Franco que presidia la sala de plens, la nova tarificació de l'aigua que beneficia les famílies que estalvien i penalitza les que la malbaraten, el recàrrec del 50% als habitatges permanentment desocupats, l'aturada de l'Area Residencial Estrategica (ARE), la posada en marxa de l'autobus urbà, etc.

En resum, "la majoria de les nostres actuacions en aquests quatre anys s'han enfocat en aquells àmbits en els quals un Ajuntament té competències", ha remarcat Romero, amb l'objectiu, ha assenyalat, "que cada aportació, proposta i idea anés dirigida a beneficiar els interessos de les classes populars de la nostra ciutat".

Romero ha conclòs manifestant que "la CUP no és, ni molt menys, un projecte tancat, sinó tot el contrari, una projecte amb ànima revolucionaria per fer allò que sabem fer: sumar persones per unir el poble cap un objectiu ben clar: la independència i el socialisme!".

En acabat el discurs de Romero, s'han lliurat els documents amb els argumentaris d'aquests quatre anys a l'arxiver municipal i s'ha projectat un vídeo on s'explica la feina feta. Posteriorment, els vint components de la llista han pujat a l'escenari per presentar públicament la llista; presentació que ha comptat amb les intervencions dels cinc primers membres, del cinquè a la primera: Oriol Marquès, Anna Alsina, Francesc Ribera, Oriol Camps i Anna Maria Guijarro. 

{youtube}08vVqGTDmts{/youtube} 

 

Per saber-ne més:

Discurs de Natxo Romero a l'acte de presentació de la CUP a les eleccions municipals de 2011

Discurs d'Anna Maria Guijarro a l'acte de presentació de la CUP a les eleccions municipals de 2011

Municipals 2011: Unitat Popular

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid