Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Guàrdia Urbana de Tarragona requisa el material de difusió de la manifestació de la tarda

Durant la jornada de lluita que avui s'ha convocat, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha identificat a tres persones que repartien fulls volants a la ciutadania, convocant a la manifestació d'aquesta tarda. Les tres persones han resultat identificades pel cos policial.
Cap als volts de les 11h del matí, a la Rambla Nova de Tarragona, una patrulla de la Guàrdia Urbana ha requisat el material propagandístic amb el que tres persones estaven fent difusió de la manifestació que la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa convoca aquesta mateixa tarda, a les 19h a la Plaça Imperial Tarraco. La policia local ha identificat a aquestes tres persones. 

27/01/2011 12:14 Laboral

Per a l'Assemblea de Joves La Guspira resulta paradoxal veure com, havent comunicat que es durien a terme activitats de difusió, així com repartir fulls volants i fer megafonia des dels cotxes, la Guàrdia Urbana de Tarragona actua amb total impunitat, requisa el material i identifica a les persones que duien a terme aquesta tasca.

També remarca que una vegada més ens trobem davant d'un cos policial, la Guàrdia Urbana de Tarragona, que actua amb total impunitat davant dels moviments socials i polítics. En aquest sentit, no podem oblidar el currículum repressor de la Guàrdia Urbana de Tarragona: el cas del 7 de gener de 2009, on una performance pacífica va acabar amb una esbatussada a tres persones en un portal; el cas d'en Jordi, que s'enfronta a dues acusacions que el poden dur a la presó; entre tants altres abusos d'autoritat que aquest cos exerceix.

 

Per saber-ne més:

27-G: Avui, vaga general al Principat

Jornada nacional de lluita el 27 de gener i vaga general al Principat

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid