Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El nou Govern fa pública la seva intenció de transvasar el Roine

Tots els anys d'esforços per propugnar nova cultura de l'aigua i rebutjar les solucions basades en els transvasaments sembla que tindran poc efecte amb el Govern d'Artur Mas.

El conseller d'Agricultura i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha anunciat que contempla el transvasament del Roine com una manera de solucionar de manera definitiva els problemes de sequera del país. En una entrevista a Catalunya Ràdio aquest dijous, Pelegrí va admetre que el seu Departament ho estudiarà.

31/12/2010 11:13 Territori
Tot i que Pelegrí ha reconegut que les dessaladores ja solucionen en part el problema, s'ha justificat dient que aquests equipaments "tenen un cost molt determinat" que també s'ha d'analitzar en aquest moment. A més, ja ha anunciat que l'objectiu del Govern és enllestir el canal Segarra-Garrigues.

Concretament ha assegurat que l'objectiu de CiU i del Govern de la Generalitat és "intentar que el Segarra-Garrigues sigui realment allò pel qual es va fer aquesta gran infraestructura". Això implicarà solucionar els conflictes que l'obra afronta des de diversos fronts, com ara les multes europees per no respectar les zones de protecció de diferents espècies d'aus.

Per saber-ne més:

El transvasament del Roine, o com es mercadeja amb un riu 

CUP: "els transvasaments no són la solució"

Vuitanta vuit camps de golf al sud de l'Albera

La CUP de Lleida en contra del transvasament del Segre i anuncia mobilitzacions

"No s'està gestionant la sequera amb honestedat: transvasaments i desenvolupament de nous regadius"

El tripartit projecta transvasaments desmuntables mentre subvenciona la neu artificial

Denuncien el transvasament encobert de la venda d'aigua de Tarragona a Barcelona

Torna el PHN?

Les plataformes ebrenques convoquen una manifestació dissabte contra les agressions al territori 

Més d'un miler de persones es manifesten a Tortosa en defensa del territori

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid