Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un grup de sahrauís ocupa "de forma indefinida" la seu del PSOE a València

Aquest matí, Una vintena d'activistes sahrauís ha ocupat "de forma indefinida" la seu del PSPV-PSOE a València en protesta per "el silenci del govern espanyol", al que han instat a condemnar "els actes de la ciutat de Al-Aaiún".

Així ho ha expressat la portaveu del grup, Nadira Mohamed, qui ha exigit al govern español que reconegui a "la república sahrauí com a país"."És una ocupació indefinida fins que els socialistes es pronunciïn públicament i denunciïn els actes criminals, i fins que no rebem una resposta no anem a desallotjar aquesta seu", ha afegit. 

22/11/2010 15:21 Internacional

Tot ha succeït amb gran tranquil·litat i sense altercats. Els joves asseguts en el vestívul de la seu socialista van fer sentir els seus crits de protesta, van penjar pancartes en l'entrada, van pintar les seves mans de vermell sang i es van mantenir en la seva posició de no abandonar l'ocupació fins que el partit socialista denunciés públicament l'actuació del govern marroquí contra el seu poble.

Al llarg del matí es van succeir les visites de la premsa i els mitjans de comunicació així com també de la policia que va fer acte de presència però no va intervenir en cap moment. Portaveus del grup sahrauí es van reunir amb Alarte, secretari dels socialistes valencians a qui van exigir una condemna pública dels crims  marroquís.

 A l'espera d'una roda de presa que ha estat convocada per les 4 de la tarda els companys i companyes sahrauís segueixen ocupant la seu en aquests moments.

Per saber-e més: 

Un empresari català dirigeix l'extracció de fosfats al Sahara des de Sant Cugat del Vallès

Solidaritat amb el poble sahrauí

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid