Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un 83% de les lectores creu que l'independentisme s'hauria de solidaritzar amb el Sàhara

Un 83,8% de les lectores creu que l'independentisme català hauria d'aprofitar la situació del Sàhara per mostrar les similituds entre els regnes d'Espanya i el Marroc i, alhora, solidaritzar-se amb el poble sahrauí, tal i com es va fer amb els rifenys als anys vint.
 

La setmana passada, amb la repressió del poble sahrauí a l'ordre del dia, preguntàvem: "L'independentisme català ha d'aprofitar la situació del poble sahrauí per mostrar les similituds entre els regnes d'Espanya i el Marroc?"


18/11/2010 18:17 Política
Pel que fa als resultats, podem veure que la majoria de les lectores creuen que s'hauria d'aprofitar la situació actual i solidaritzar-se amb el Sàhara. Per altra banda, un 13,1% de les lectores creu que no s'ha de ser oportunista i no s'han de barrejar els diferents conflictes.
 
 
 
 
 

Nova enquesta

Aquesta setmana, aprofitant amb la campanya electoral del 28-N, us preguntem "Què creieu que hauria de fer la militància de l'esquerra independentista a les eleccions autonòmiques del 28 de novembre?". Contesta des d'ara mateix.

La CUP denuncia el "joc brut" de Solidaritat amb l'anunci d'un eventual suport

La CUP no dóna suport a cap de les candidatures que es presenten a les eleccions del 28-N

Comença la campanya de la desesperança    

L'MDT critica el joc brut d'ERC contra l'Esquerra Independentista    

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid