Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L’Associació de Veïns de Pont Major (Girona) publica una nova revista

L’Associació de Veïns de Pont Major (barri de la ciutat de Girona) publica una nova revista aneomenada "Som del Pont"

06/07/2024 Harmonies de lluita

L’Associació de Veïns de Pont Major (Girona) publica una nova revista i per infromar-ne als mitjans ha emès un comunicat que tot seguit publiquem: 

 

L’Associació de Veïns de Pont Major publica una nova revista per potenciar el sentiment i orgull de pertinença al barri.


Tenim el plaer d'anunciar-vos la recent la publicació del primer número de la revista "Som del Pont", una nova publicació creada amb la voluntat de reflectir la vida i l'ànima del nostre barri, el Pont Major, potenciant la participació i fomentant la cohesió social entre els veïns i veïnes.


"Som del Pont" neix amb la voluntat de ser una eina de comunicació que permeti treballar la participació i la inclusió, i que mostri la diversitat i la riquesa cultural i social del nostre barri. En el primer número, els lectors hi trobaran articles dels equipaments i les entitats del barri, història i històries del Pont Major, una entrevista a Josep Brugué, un dels motors de l’associacionisme del Pont Major, i el programa de la Festa Major del barri, que enguany se celebra entre els dies 5 i 13 de juliol, entre altres continguts. Pel que fa a la Festa Major, ahir va començar amb una representació de contes i llegendes vinculats al barri a càrrec de la Colla de la Gegantona del Pont Major, i amb el pregó del veí, activista i exregidor de l’Ajuntament de Girona, Joan Pallàs Puigdomènech.


La capçalera de la revista. “Som del Pont”, vol ser l’expressió del sentiment i orgull de pertinença al barri, i alhora de comunitat. La revista s’ha distribuït gratuïtament a tots els habitatges del barri, i també a les biblioteques públiques de Girona per a la seva consulta.


El projecte de la revista “Som del Pont” s’ha pogut impulsar gràcies a la subvenció de dinamització de barris de l’Ajuntament de Girona i a les empreses que, a través dels anuncis, hi han donat suport, i es preveu que tingui una periodicitat semestral, publicant dues revistes a l’any.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid