Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Censura
El Govern de les Illes Balears cancel·la la subscripció a la revista 'El Temps'
24/01/2024 Comunicació

Nou atac al català de l'extrema dreta i el Partit Popular (PP) des del Govern de les Illes amb la cancelació de 27 subscripcions del setmanari El Temps

Segons el setmanari "La croada contra la llengua del govern PP/Vox a les Balears continua". La Conselleria de Presidència i Administracions Públiques ha comunicat oficialment a Edicions del País Valencià, empresa editora del setmanari EL TEMPS, que cancel·la les subscripcions que fins ara mantenia amb aquest mitjà de comunicació. «Aquesta Conselleria no està interessada a continuar rebent la revista», explicita aquest departament, capitanejat per Antònia M. Estarellas, en el correu remès a EL TEMPS. En concret, la cancel·lació afecta un total de vint-i-set subscripcions.

«Resulta lamentable que una administració que està obligada a promocionar l'idioma deixe de costat un mitjà fet íntegrament en català», ha assegurat Eliseu Climent, editor d'EL TEMPS, qui ha recordat que «el panorama mediàtic de les Balears és majoritàriament en castellà, circumstància que perjudica la normalització de la llengua».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid