Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Ponsatí en llibertat

Ha estat detinguda aquesta tarda pel Mossos d'Esquadra, tot i que es podien haver negat de fer-ho, ja que la consellera gaudia d'immunitat com eurodiputa al Parlament

29/03/2023 Política
La consellera i eurodipuda Clara Ponsatí, detinguda aquesta tarda pels Mossos i traslladada a la Ciutat de la Justícia,  ha estat alliberada cap 2/4 d'onze de la nit. El seu advocat, Gonzalo Boye, ha demanat un habeas corpus per detenció il·legal. En el moment del sue alliberament, Ponsatí ha rebut l'escalfor de moltíssimies persones que ja ocupaven part de la Gran Via. 

Ponsatí, exiliada durant cinc anys a Bèlgica i Escòcia, havia passat a disposició del jutjat de guàrdia de Barcelona. En una interlocutòria, el magistrat del Tribunal Suprem espanyol Pablo Llarena l’ha citada el 24 d’abril a les 11.00 per comunicar-li el processament per un delicte de desobediència.

Llarena ha deixat sense efecte l’ordre de detenció així com la rebel·lia acordades mesos enrere. També ha establert que cal que la consellera designi domicili i telèfon on pugui ser localitzada i que comparegui davant l’òrgan judicial quan sigui cridada. I l’ha advertida que si ho incompleix es pot modificar la seva situació personal i pot ser detinguda.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid