Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MEMÒRIA HISTÒRICA
Campanya de mecenatge del curt que vol fer en Marcel Buisan sobre la figura de Miquel Badia

Marcel Buisan guionista i director de "Badia", ha iniciat un projecte de curtmetratge de cinema negre ambientat a la Catalunya de la 2a República i basat en la figura de Miquel Badia (1906 - 1936) que ara busca finançament.

13/10/2022 Cultura
Al curmetratge, Miquel Badia, un jove independentista radical català, és detingut per formar part d'un complot per atemptar contra el Rei Alfons XIII. Poc temps després de sortir de la presó, el partit en el qual milita integra la coalició que ha portat la República a Catalunya: Esquerra Republicana de Catalunya. Amb les noves responsabilitats de govern, Miquel entrarà en una arrauxada espiral, on haurà de triar entre els ideals i la política, creant-se nous enemics i lluitant per un amor prohibit.

Marcel Buisan guionista i director de  "Badia", un projecte de curtmetratge de cinema negre ambientat a la Catalunya de la 2a República i basat en la figura de Miquel Badia (1906 - 1936) busca finançament i mecenatge per rodar una genuïna peça de cinema en català que vol obrir camí a una nova manera de fer, compromesa amb el nostre país, la nostra memòria i sense complexos. 

La productora Films en Off (https://filmsenoff.com), amb els seus fundadors Josep Oller i Inés Rubinat, s'encarreguen de la producció executiva i la direcció de producció del curtmetratge.En Marc Pascual s'encarrega de la direcció de fotografia i part de la producció. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid