Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
Octuvre.cat ofereix el segon capítol de la sèrie "Agressions lingüístiques" sota el títol "Habla en castellano, que estamos en España"

L'objectiu de la sèrie de reportatges és el de prendre consciència i plantar cara a les agressions lingüístiques

16/07/2022 Llengua

Aquest segon lliurament de la sèrie, Octuvre.cat reflecteix un dels 52 casos de discriminació lingüística patits per ciutadans catalnoparlants durant l'any 2020 en mans de l'administracions públiques de l'estat espanyol, que va denunciar la Plataforma per la Llengua en sel seu moment. En aquest cas concret el de la Guàrdi Civil.

Tot comença, pel simple fet d'anar a deixar la brossa al contenidor davant de casa en ple confinament i trobar-se amb la Guàrdia Civil. A la pregunta del cos policial sobre què estàs fent, l'autoritat competent en aquest cas l'obliga que la contestació sigui en español... millor mireu el vídeo.

Com el primer lliurament, el treball de Marta Sibina i Albano-Dante Fachín, compta amb l'assessorament de Gerard Furest, professor de Secundària i autor del llibre, Decàleg irreverent per la defensa del català.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid