Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Via pirinenca
Tot a punt per il·luminar simultàniament més de 300 cims al llarg de tot el Pirineu

Serà el proper 2 de juliol amb fanals especials i llanternes frontals. Es crearà així, una línia de llum que recorrerà els Pirineus, per a reivindicar el dret d’autodeterminació dels pobles. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.

11/06/2022

Ahir a la llibreria Ona de Barcelona, l'’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) van anunciar el darrers detalls per fer possible la Via Pirinenca el 2 de juliol. Cal recordar que l'entitat sobiranista basca, Gure Esku és l'antra entitat organitzadora. L’acció compta amb la col·laboració d’Òmnium Cultural, de la Sectorial d’Artistes de l’ANC i la Fundació Reeixida.

La presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, va destacar que era “l’acció artística més gran de caràcter polític que s’ha projectat mai a Europa”. El vice-president de l’entitat, Jordi Pesarrodona, que va presentar-lo, va comentar l'augment de la repressió i per aquest motiu la Via Pireneca ha de servir també per denunciar aqueste injustícies.

La participació en la Via Pirinenca és oberta a tots els ciutadans, amb molts cims preparats per al públic general, però també n’hi haurà d’altres d’alta complexitat on l’activitat estarà estrictament reservada a  muntanyencs experts. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid