Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
La FAVB demana responsabilitat a les administracions per l'amiant a les escoles

Aquest dimecres a les 11.00 hores, explicaran les demandes de la Comissió contra l'Amiant de la Federació d'Associacions Veïnals de Barcelona (FAVB), que comptarà amb la presència d'especialistes sobre l'amiant i representants de famílies d'escoles en lluita. Ho faran al local de la FAVB, al carrer d'Obradors 10 de Barcelona

08/02/2022 Drets i Llibertats
Col·lectius familiars de diverses escoles de Barcelona s’han mobilitzat darrerament per demanar la retirada immediata de l’amiant dels centres escolars i el seu entorn.

Ara que comença l’època de preinscripcions, l’Administració s’ha d’avançar a les preguntes que les famílies faran sobre la presència d’amiant en els centres escolars. Només amb una informació oficial acurada, acompanyada d’un pla de retirada, s’evitaran episodis d’alarma social i possibles estigmatitzacions dels centres afectats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid