Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
No tenim rei
Acció de l'ANC contra la presència de Felip VI a Barcelona

Projecció d'una imatge cap per avall del monarca espanyol i el missatge "Fora les forces d'ocupació" a les Torres Venecianes de Barcelona.

30/11/2021 Política

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha dut a terme una acció sorpresa aquest dilluns al vespre amb motiu de la visita del rei Felip VI a Catalunya per assistir al 250è aniversari de la patronal Foment del Treball al Museu Nacional d'Art Catalunya (MNAC), on també s'hi fa el lliurament dels XVI Premis Carles Ferrer Salat.

Amb aquesta acció, l'ANC també ha denunciat a la cúpula del Poder Judicial de l'Estat espanyol que impulsa i avala la repressió a Catalunya, en referència a l'acte del matí on també ha encapçalat a Barcelona el lliurament dels despatxos als nous jutges i del qual va ser apartat l'any passat davant la indignació del Consell General del Poder Judicial.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid