Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
Actes entorn els 90 anys de Nosaltres Sols! a Tremp i Girona

L'acte al Pallars Jussà es realitzarà el proper 29 de maig a l'Epicentre de Tremp i, el 6 de juny, al Casal Independentista El Forn de Girona

17/05/2021 Història

La Comissió '90 anys Nosaltres Sols!', juntament amb l'ANC de Tremp, la Fundació Reeixida i l'Ateneu El Forn de Girona han programa uns actes de difusió de la campanya per recordar la creació del partit independentista liderat per Daniel Cardona

A Tremp, l'acte es realitzarà el proper 29 de maig a l'Epicentre i està organitzat per l'Assembleas de Pallars Jussà, la Fundació Reeixida i la Comissió '90 anys de Nosaltres Sols!', en què intervinedran l’Aleix Creus, l’Agustí Barrera i l'Oriol Falguera.

A Girona, l'acte es realitzarà el 6 de juny al Casal Independentista El Forn de Girona, amb la participació d'Aleix Renyé i l'Oriol Falguera.

El passat mes de març es va fer públic el manifest "Nosaltres Sols! (NS!). Fidelitat a la Terra", que ha anat ampliant signants, per recordar el 90è aniversari de l’organització independentista. Aquesta comissió està formada per historiadors, familiars d’integrants de l’organització, militants de l’independentisme combatiu, i activistes que han trobat necessari fer-ne ressò adequat, especialment a través d’un web divulgatiu: www.nosaltressols.com

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid