Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reciprocitat Ara
A la comissió de RTVV de les Corts Valencianes es votarà sobre la reciprocitat dels diversos mitjans de comunicació que emeten en català
23/03/2021 Comunicació
Aquesta vesprada del 23 de març, està previst que es vote a la comissió de RTVV de les Corts Valencianes, la PNL sobre la reciprocitat dels diversos mitjans de comunicació que emeten en la nostra llengua.

Des de la campanya Reciprocitat Ara manifesten la seva confiança en què siga aprovada amb la majoria més ampla possible.

Tanmateix el més important, a partir d'ara, és que es facen els passos necessaris per a fer-la efectiva i això és una responsabilitat dels executius. En el cas valencià, aplicar ara la reciprocitat utilitzant el mutiplex disponible i gestionar amb els governs balears i catalans la reciprocitat muta i multidireccional.

En el cas de govern espanyol, la immediata devolució del segon múltiplex que ens van retirar de forma totalment arbitraria en el 2014.

En el cas dels governs autonòmics Català i Balear, garantir la recepció d'Àpunt, independentment de les altres polítiques que es duguen a terme.

Des de Reciprocitat Ara Volem recordar que la reciprocitat no es redueix a què els valencians i valencianes puguem veure la TV3 sinó que respon a la necessitat i el dret del conjunt de la ciutadania de tot l'àmbit lingüístic de poder veure tots i cadascú dels canals de ràdio i televisió que emeten en la llengua pròpia de Catalunya, Illes Balears i País Valencià. També en potenciar el nostre sistema audiovisual garantint que els productes en valencià arriben a un mercat de més de 10 milions de parlants, i no estiguen reduïts als àmbits autonòmics.

Des de Reciprocitat Ara es continuarà treballant fins a aconseguir la plena reciprocitat, com a primer pas perquè el conjunt de la comunitat lingüística puga continuar avançant en la construcció d'una potent indústria audiovisual i aportant la referencialitat necessària a la nostra llengua.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid