Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets Humans
L'encesa de torres de defensa pels drets humans es farà via xarxes socials

S'havia d'haver fet dissabte passat, però es va ajornar per aquest cap de setmana a causa del mal temps i també per la pandèmia, per això s'ha reconvertir a una encesa via xarxes socials. 

13/01/2021 Drets i Llibertats

Per evitar aglomeracions que poden afectar a la salut i també patrimoni cultural, l'encesa de torres de defensa pels drets humans es farà via xarxes socials. Així el dissabte 16 de gener es publicarà a les xarxes socials el manifest que ha preparat l'escriptor Biel Mesquida i des dels perfils de les entitats i administracions que impulsen els 58 punts d'encesa de torres, talaies i talaiots pels drets humans es publicaran fotografies d'espelmes en diferents punts. Així mateix, s'animarà la ciutadania a publicar les seves fotografies d'espelmes enceses amb l'etiqueta #EncesaPelsDretsHumans des de les seves llars. Amb aquesta acció, s'ha volgut mantenir viva la flama de l'esdeveniment utilitzant les xarxes socials.

La iniciativa d’encendre les talaies pels drets humans va néixer fa quatre anys a l’IES Marratxí i la Societat Balear de Matemàtiques. Ben aviat, la Direcció Insular de Patrimoni del Consell de Mallorca va assumir la coordinació dels diferents col·lectius implicats. Aquests dies es va celebrar una reunió per enllestir els actes d’aquest 2021. Hi participaren la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets; la directora insular de Patrimoni, Kika Coll; Antònia Rosselló, coordinadora del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació; Pep Lluís Pol, representant de l’IES Marratxí i Carles Martín, portaveu d’Amnistia Internacional a Mallorca.

La direcció insular de Patrimoni compta amb la col·laboració d’Amnistia Internacional, l’Institut de Marratxí i el Fons Mallorquí de solidaritat i Cooperació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid