Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Jornades “Llengua i Escola” de la Intersindical-CSC Educació

Aquestes jornades del sindicat independentista es durant a terme els caps de setmana del 19-20 de febrer i el 5-6 de març

27/01/2021 Llengua

La sectorial d'Educació de la Intersindical-CSC ha organitzat unes Jornades sobre “Llengua i Escola” en què participaran diversos persones especialistes que debatran sobre l'estat de salut del català en l'àmbit educatiu i n'extrauran conclusions. Es tracta de ponents amb un profund coneixement sobre el tema lingüístic i amb una reconeguda trajectòria: Pau Vidal, Marc Guevara (Plataforma per la Llengua), Carme Junyent, Anna Clua, Puri Pinto, Mònica Pereña, Blanca Serra, Manel Jorba, Vicent Mauri (STEPV), Maria Antònia Font (Enllaçats), Elena Gual (Escola Arrels de Catalunya Nord), Pepa Nogués (la Franja), Alexandra Monné (Andorra), Mercè Lorente (Intersindical-CSC) i Irene Coghene.

Aquestes jornades telemàtiques sobre llengua i educació parteixen, segons els organitzadors, de la importància de la llengua "com a eina de cohesió social, vehicle de valors compartits i tret d’identitat cultural de la nostra nació."

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid