Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura Popular
Ens ha deixat Jordi Fàbregas, veu i ànima del folk català
23/01/2021 Cultura

Jordi Fàbregas va morir ahir a Barcelona a l'edat de 69 anys quan s'estava recuperant d'una intervenció coronària. cantant, compositor i folklorista va ser un dels impulsors de grups de referència com Coses, Primera Nota i El Pont d'Arcalís. També va ser un dels fundadors del festival Tradicionàrius i va dirigir el Centre Artesà Tradicionàrius a Barcelona.

Després de deixar la direcció del Tradicionàrius i del CAT l'any passat, es volia dedicar de ple a la música. Jordi Fàbregas era una de les ànimes de la música tradicional catalana, còmplice de moltes iniciatives cabdals en el folk dels Països Catalans, que mai no va deixar passar l’oportunitat de cantar dalt d'un escenari o acampanyat d'amics en una taverna, fent glops de la seva inseparable Voll-Damm, interpretant cançons d’amor i de lluita.

La darrera actuació de Jordi Fàbregas va ser acompanyat de Jaume Arnella, dins del Circuit Folc 2020 celebrat a La Capsa de Música de Tarragona, el passat 20 de desembre del 2020.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid