Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensem
Josep Cónsola, membre de la Universitat Comunista dels Països Catalans (UCPC) Josep Cónsola, membre de la Universitat Comunista dels Països Catalans (UCPC)

Perquè hem permès que els vells morissin sols mentre estàvem voluntàriament amagats a casa?

I dic VOLUNTÀRIAMENT, amb majúscules, doncs d’haver-hi estat involuntàriament, no hagués hagut prou lloc a les presons per tancar-nos.

A quin extrem de deshumanització hem arribat?  Hem permès que els nostre pares, avis, morissin sols, totalment sols, sense una mà que sostingues la seva mentre exhalava  els seus últims sospirs, com si estiguéssim en ple segle XIV i ells empestats de bubons negres només veient gent estranya i emmascarada al seu voltant.

Ens hem de preguntar ja moltes coses. La primera com és que el 10,1% dels casos tenen entre 40 i 50 anys; el 13,9% entre 50 i 59; el 18,6, entre 60 i 69; el 24,1% entre 70 i 79; el 19,1% entre 80 i 89; i el 5,2%, 90 o més anys.

Com és que han mort majorment aquelles persones que ja no estan en edat de produir plusvàlua? Ha arribat a la seva màxima expressió el concepte darwinista de “supervivència del més apte?

De quin “virus intel·ligent” ens parlen que és tan selectiu? A qui afavoreix? Qui te interès en eliminar certs grups de població?

Tot això, aquestes preguntes, em fan pensar, em porten el record de coses conegudes ja fa anys desprès de la “transició” a Sud Àfrica i la parafernàlia muntada  amb el nom de Comissió per a la Veritat i la Reconciliació que posava en el mateix sac a esclaus i esclavistes per tal que confessessin els seus “pecats”. Evidentment els esclaus assassinats, a milers, no van poder declarar. I els assassins, orgullosos dels seus fets, ho explicaven amb detall, feien acte de contrició i amb això es feien mereixedors de la amnistia. Curiosa justícia que posa en els platets de la balança, pel seu equilibri,  torturadors i torturats.

Entre els que van declarar, hi havia un anomenat “El Doctor Mort”, es tracta del metge Wouter Basson, també anomenat el “Menguele” de Sud Àfrica.  Aquest “científic” va estar al capdavant del “Projecte Costa” (Project Coast) de producció d’armes químiques i bacteriològiques entre elles una barreja de metacualona junt amb el dis capacitant bencilat de 3-quinuclidinil , amb que es ruixava les concentracions de població negre. També, dins els laboratoris que disposava  a les empreses Delta G Scientific Company; Roodeplaat Research Laboratories; Infladel i Protechnik, estava elaborant un mètode  per esterilitzar homes i dones de població negre mitjançant Piridina per la facilitat de ser absorbida per inhalació, ingestió o absorció a través de la pell, que a més de  reduir la fertilitat masculina i femenina és altament cancerigen. 

Bé. El doctor Basson, malgrat que la famosa Comissió per la Veritat va constatar la seva participació directa en  229 assassinats, al 2002 el Jutge de la causa penal, Willie Hartzenberg el va absoldre de tots els càrrecs i manté el seu títol de metge i viu tranquil·lament, perdonat dels seus “pecats”, tot i sent sabut que Basson estava desenvolupant una arma biològica només per a negres i no voler donar les dades de les seves activitats en aquest camp, amb lo qual una bona part del Project Coast encara avui són secrets doncs havia establert forts llaços amb els serveis secrets anglesos i nord-americans.

La Fiscalia de Sud Àfrica va apel·lar al tribunal Constitucional, el qual a Setembre de 2005 va rebutjar la sol.licitud de la Fiscalia, dient que Basson podia ser  jutjat per crims contra la humanitat sota la legislació internacional, però fins el dia d’avui no s’ha iniciat cap procediment legal en aquesta Institució, i continua fent de cardiòleg al Hospital Panorama a Ciutat del Cab i donant classes de medicina a la Universitat de Stellenbosch.

 

Basson “el Doctor Mort”

Daan Goosen, Director de Roodplaat entre 1983 i 1986 va afirmar a la cadena BBC que el Project Coast va finançar la el.laboració d’un anticonceptiu que havia estat aplicat, sense saber-ho, a la població negre. També va informar que havien desenvolupat una vacuna per a homes i dones negres que els esterilitzava sense que en fossin conscients. Goosen, en el seu testimoni davant la Comissió per la Veritat va dir que també estaven avaluant diluir substàncies de control natal en el sistema de subministrament d’aigua.

Amb la campanya de terror impulsada per les grans corporacions multinacionals farmacèutiques i altres institucions, a Àfrica, encara hi ha el macabre record del “Doctor Mort” i s’han desplegat una sèrie de campanyes sota els lemes de “no als test de vacunes a Àfrica” “No a la vacuna a Àfrica” “No som conills d’índies” i multituds de logotips amb una xeringa tatxada. Varies informacions relaten que al Senegal van morir set criatures a les que se’ls hi havia injectat “la vacuna de Bill Gates”, i les xarxes socials africanes  adverteixen sobre les “vacunes enverinades” que es volen provar en la població.

A Nigèria, a començaments de l’any 2000, la multinacional Pfizer va pagar 75 milions de dòlars per tal d’evitar un procés judicial acusada d’haver injectat una vacuna contra la meningitis sense que la població ho sabés.

Keymanthri Moodley, Director del Centre per la Ètica i el Dret de la Medicina de Sud Àfrica ha declarat que fruit de l’experiència “Hi ha una llarga història de desconfiança vers les vacunes a Àfrica”. Tanmateix la ex Ministra de Justícia de Kenia, Martha Karua assenyala que s’està intentant “tornar a l’època colonial”. Arreu s’aixequen les crítiques contra la OMS afirmant que està controlada pels països occidentals i la industria farmacèutica.

A Kenia, s’està portant a terme una campanya, propiciada per la OMS aparentment contra el “tètanus neonatal” però resulta que dins aquesta suposada vacuna s’hi ha trobat anticossos de la gonodotropina coriònica humana (hCG), hormona generada per la placenta al llarg de l’embaràs . Aquests anti-hCG provoquen avortaments espontanis a l’impedir la reproducció cel.lular del fetus. Sembla ser que s’ha inoculat a dos milions i mig de dones.

Que la OMS és plenament responsable d’aquestes salvatjades, no hi ha cap dubte. La comunicació científica “construcción de un mapa antigénico de la hormona gonadotropina coriónica humana” del Instituto Kabi de Biotecnología de Madrid  fa esment a que En la actualidad la hCG constituye una de las dianas elegidas por la OMS para el control de la fertilidad humana” (https://esteve.org/wp-content/uploads/2018/01/136639.pdf).

En pocs dies de diferència, els Governs de dos països sobirans d’Àfrica, Tanznia  (RED Gigavision. 12 mai) i Burundi, (https://www.europapress.es/internacional/noticia-burundi-expulsa-jefe-oms-pais-otros-tres-expertos-20200514121841.html) han denunciat públicament la OMS i els representants en aquests països, de pràctiques mèdiques emmascarades sota la propaganda actual de la pandèmia declarada per l’organisme internacional de salut, finançat majorment per la Fundació Bill Melinda Gates. Han donat quaranta vuit hores als membres de la delegació de l’OMS per tal que abandonin el país. Demolidor va ser el discurs del President de Tanzania, John Magufuli  denunciant que va ordenar enviar mostres extretes d’una papaia, d’una cabra i d’un colibrí emmascarades amb nom de persones fictícies per fer un test del coronavirus, i van donar resultats positius avalats pels responsables de la OMS en aquest país.Alguns africans ja han començat a destapar certes mentides i posar en evidència certs continguts de les vacunes “per a negres”. I ací? Què portaran les vacunes “per a blancs” majors de 65 anys, tenint en compte que ja aquest any el percentatge de mortalitat més alt s’ha  donat allí on els percentatges de vacunació antigripal 2019 per aquesta franja d’edat ha estat més elevat (Madrid, Castilla La Mancha, Castilla León, Rioja. 57,3 – 64,6%) i on el percentatge de mortalitat ha estat més baix, correspon als indrets on el percentatge de vacunació ha estat també més baix (Ceuta, Balears, Melilla, Canarias,. 29,8 – 52%). Serà casualitat?

Cada dia que passa i a mesura que es vagi perdent la por, ens acostarem a poder esbrinar alguns dels molt interrogants que hom es fa. No tots, doncs les estructures que han ideat, fomentat, finançat i escenificat aquesta agressió al conjunt de la humanitat disposen de prous ressorts per amagar el que no volen que es faci públic i per fer dir als mitjans de comunicació el que els hi convé.

Ha de ser una resistència sostinguda, una cerca de les causes d’aquest crim de lesa humanitat, una denuncia dels efectes actuals i possiblement futurs. En aquesta tasca cal buscar tots els recolzaments possibles i ajudar a la comprensió d’una bona part de la població.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid