Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
L'STEi valora com un acte de responsabilitat de la conselleria d'Educació la suspensió de les classes presencials fins a setembre

El sindicat espera que tant a la Mesa Sectorial, fixada per a dilluns, com a la Mesa de Concertada, pendent de ser convocada, es concretin les mesures, sobretot en allò referent a les escoletes

15/05/2020 Educació
L’STEI Intersindical celebra que el criteri sanitari s’hagi imposat a l’hora de decidir la suspensió de les classes presencials dins el que resta de l’actual curs escolar, tal com preveia la proposta del Ministeri d’Educació i Formació Professional. De fet, aquesta era una de les peticions que s’havien fet des de la nostra organització i des de molts altres agents socials. També posa en valor que el conseller Martí March hagi fet ús de les seves competències en educació, tal com li havíem demanat, per damunt de les “recomanacions” del Govern de l’estat.

L’STEI Intersindical expressa la seva preocupació pel que fa al tema de les escoletes, ja que ha deixat la porta oberta a la responsabilitat de les que són de titularitat privada, així com també a les que depenen dels ajuntaments i dels Consells Insulars. En aquest sentit, el sindicat considera que no s’han d’obrir, tal com la Conselleria ha decidit no obrir les seves; i que l’Institut per a la Primera Infància hauria de dictar unes normes d’obligat compliment per a totes les escoletes en què es fixàs el seu tancament en aplicació de les mesures sanitàries.

El sindicat insta les Administracions públiques i les empreses a negociar amb els representants sindicals de les treballadores i treballadors les mesures adients per a fer efectiva la conciliació familiar i laboral. També reclama que el Ministeri d’Educació ha d’oferir un pla de finançament addicional per a la reobertura dels centres el mes de setembre amb les millors condicions d’atenció educativa i de seguretat sanitària.

L’STEI Intersindical es referma, una vegada més, en dedicar tots els esforços a preparar el proper curs i que l’educació presencial, en tots els nivells educatius, s’ha de dur a terme el mes de setembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid