Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
La Intersindical-CSC promou la creació d’una Xarxa solidària de treballadores i treballadors autònoms

Amb l'objectiu de superar la crisi provocada per la Covid-19 com a alternativa a la manca de polítiques efectives

14/04/2020 Laboral

Som Autònoms de la Intersindical-CSC ha impulsat la creació d’una Xarxa solidària de treballadores i treballadors autònoms amb l'objectiu de superar la crisi provocada per la Covid-19 com a alternativa a la manca de polítiques efectives.

Segons el sindicat, "Ara, amb la situació que s’ha produït com a conseqüència de la crisi provocada per la Covid-19, s’ha fet encara més palesa la vulnerabilitat i la manca de protecció institucional, malgrat ser un col·lectiu molt nombrós i bàsic pel funcionament del nostre país".

Considera que "cal treballar des de l’àmbit sindical, polític i social per reivindicar per a les treballadores i els treballadors autònoms les condicions dignes que mereixen i denunciar les realitats sobre el col·lectiu i que posen en risc llocs de treball i una part molt rellevant del teixit econòmics del nostre país".

Per això des de Som Autònoms de la Intersindical-CSC es demana la participació i col·laboració de les persones autònomes del país, unint-se subscriguin a aquestes reivindicacions i aquest projecte d’autoorganització per sortir de la crisi, formant part de la sectorial d’autònoms de la Intersindical-CSC i/o de la Xarxa solidària de treballadores i treballadors autònoms.

Vols formar part de la Xarxa solidària de treballadores i treballadors autònoms? clica aquí

Vols conèixer quines treballadores i treballadors autònoms formen part de la Xarxa solidària? clica aquí

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid