Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CORONAVIRUS
La guàrdia civil requisa mascaretes i les envia a l'Hospital Infanta Sofia de Madrid

Sembla una curiosa casualitat que l'hospital que ha rebut el botí tingui el nom de la filla de Felip VI

18/03/2020 Salut

La guàrdia civil ha requisat 150.000 mascaretes d'una empresa de Jaén que segons diverses fonts ja havia venut a hospitals andalusos i catalans (l'insitut armat ha publicitat l'expropiació des del seu compte de Twitter amb l'etiqueta #EsteVirusLoParamosUnidos).

Algunes fonts indiquen que moltes d'aquestes mascaretes que ara estan a l'Hospital Infanta Sofia de San Sebastián de los Reyes de la Comunitat de Madrid (sembla casual que l'hospital que ha rebut el botí tingui el nom de la filla de Felip VI) havien estat comprades per un hospital de Barcelona (segons diversos internautes eren unes 40.000). Amb l'estat d'alarma la Guàrdia Civil pot controlar la distribució de material sanitari destinat a Catalunya i desviar-lo a l'hospital que cregui convenient.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid