Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Turisme Massiu
La Plataforma contra els megacreuers celebra que el Govern Balear demani una moratòria de llicències d'atracament
26/02/2020 Territori

La Plataforma contra els Megacreuers ha celebrat la petició del Govern balear d'aplicar una moratòria de llicències d'atracament de creuers a partir del primer de gener de 2022 en el port de Palma, i ha demanat a l'Autoritat Portuària de les Balears (APB) que «respongui positivament» a aquesta «demanda de la societat civil», segons ha informat dBalears.

La Plataforma, formada per més d'una trentena d'entitats va lliurar 10.316 signatures al Consolat de Mar en suport del seu manifest, on demanaven posar límits a l'afluència de megacreuers al Port de Palma, amb un màxim d'un al dia, regulant les visites dels creueristes a un nombre màxim de 4000 persones.

Aquest mitjà recull que el conseller balear de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, juntament amb el de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, varen fer públic aquest dimarts que el Govern sol·licitaria la moratòria amb caràcter d'urgència, a l'espera d'arribar a un acord amb el Govern i el sector per a regular el nombre d'arribades de creuers a la capital mallorquina. Des del Govern varen explicar que la sol·licitud cerca «aconseguir un escalonament efectiu i real» en el port de Palma, perseguint un model econòmic sostenible. Així, emmarcaven la proposta «en un context d'emergència climàtica»

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid